Home Ervaringen Limburg Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Helderzienden-limburg.nl


  Helderzienden uit Limburg - paranormale hulplijn
Paswoord vergeten?
     
   
     
     
  Elke dag gratis uw horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door  helderzienden Daghoroscoop  Stier door  helderzienden Daghoroscoop  Tweelingen door  helderzienden Daghoroscoop  Kreeft door  helderzienden Daghoroscoop  Leeuw door  helderzienden Daghoroscoop  Maagd door  helderzienden
Daghoroscoop  Weegschaal door  helderzienden Daghoroscoop  Schorpioen door  helderzienden Daghoroscoop  Boogschutter door  helderzienden Daghoroscoop  Steenbok door  helderzienden Daghoroscoop  Waterman door  helderzienden Daghoroscoop  Vissen door  helderzienden
 
Maak een GRATIS helderziende-account aan
Telefoon Consult
E-mail Consult
Foto Reading
Gratis daghoroscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Uw ervaringen met online helderzienden uit Limburg
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze helderzienden in Limburg?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze helderzienden uit Limburg van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek helderziende?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per helderziende uit Limburg.

U kiest uit het dropdownmenu een helderziende en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek helderziende nalezen.

Alle ervaringen die je op helderzienden-limburg.nl leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze helderzienden uit Limburg had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze helderzienden hier te plaatsen.

     

  Kies een helderziende en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met helderziende Donna
  Ervaring met helderziende Donna
  Lieve Donna, vorig week gesproken na weer enkele maanden geleden en toen waren je voorspellingen reeds uitgekomen en nu zelfs amper op een week tijd ! Hij is terug Donna en volledig terug !!! Ik ben je zo dankbaar voor al je voorspellingen waar je bonk steeds op zit !! De beste !




Ervaring van Anna met helderziende Donna   Ervaring van Anna met helderziende Donna   Ervaring van Anna geplaatst op 8 februari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Donna  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Oceana
  Ervaring met helderziende Oceana
  Bedankt voor een mooi gesprek!




Ervaring van s met helderziende Oceana   Ervaring van s met helderziende Oceana   Ervaring van s geplaatst op 8 februari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Oceana  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Louisa
  Ervaring met helderziende Louisa
  Dag Louisa
Al twee keer een consult gehad. Beide waren heel goed. Dankjewel. Groetjes.




Ervaring van Marjorie met helderziende Louisa   Ervaring van Marjorie met helderziende Louisa   Ervaring van Marjorie geplaatst op 8 februari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Louisa  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Andwello Dennis
  Ervaring met helderziende Andwello Dennis
  Goed paragnost. Hij voelt goed de situatie in. Deze is een aanrader.




Ervaring van Catharina met helderziende Andwello Dennis   Ervaring van Catharina met helderziende Andwello Dennis   Ervaring van Catharina geplaatst op 8 februari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Andwello Dennis  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Lexie
  Ervaring met helderziende Lexie
  Lexie lieve jij met A. ik had je aan de lijn er net, zag je mooie dingen voorbijkomen! Heel goed omschreven wat je zei vooral van mijn linker rug/schouder die pijn had je heel goed gevoeld! Wat bijzonder dit, ik heb meteen zo een zachte energie door gekregen van jou alsof het een automatische healing was.. Voel me beter en rustiger! XxX spreek je snel hoor




Ervaring van Anoniem met helderziende Lexie   Ervaring van Anoniem met helderziende Lexie   Ervaring van Anoniem geplaatst op 8 februari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Lexie  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Malie
  Ervaring met helderziende Malie
  Wat was het fijn om met jou te praten. Je voelt alles goed aan en je weet het zo goed over te brengen. Dankjewel Malie





Ervaring van Fran met helderziende Malie   Ervaring van Fran met helderziende Malie   Ervaring van Fran geplaatst op 8 februari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Malie  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Louisa
  Ervaring met helderziende Louisa
  Ik wil je even bedanken voor de mooie woorden, voor de rust en liefde die je bracht. Ik ben je dankbaar voor de paragnost die je bent.




Ervaring van Alexander met helderziende Louisa   Ervaring van Alexander met helderziende Louisa   Ervaring van Alexander geplaatst op 8 februari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Louisa  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Louisa
  Ervaring met helderziende Louisa
  Blijf zoals je bent, oprecht en je werkt vanuit je hart. Heel veel liefs




Ervaring van Samantha met helderziende Louisa   Ervaring van Samantha met helderziende Louisa   Ervaring van Samantha geplaatst op 8 februari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Louisa  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Sophia
  Ervaring met helderziende Sophia
  Lieve Sophia, wat heb je mij een vertrouwen gegeven. Je wist mij precies te vertellen waar ik naar opzoek was en daar ben ik je zo dankbaar voor. Veel liefs Manuela




Ervaring van Manuela met helderziende Sophia   Ervaring van Manuela met helderziende Sophia   Ervaring van Manuela geplaatst op 8 februari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Sophia  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Thaiis
  Ervaring met helderziende Thaiis
  Vanaf het moment dat ik Thaiis een vraag stelde, kon ze mij dingen vertellen. .Een fijn gesprek gehad .




Ervaring van Eveline met helderziende Thaiis   Ervaring van Eveline met helderziende Thaiis   Ervaring van Eveline geplaatst op 8 februari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Thaiis  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Lexie
  Ervaring met helderziende Lexie
  Lieve Lexie, bedankt voor je prachtige legging. Je bent een ontzettend lieve vrouw met een fijne energie. Wat je zei is snel uitgekomen. Geweldig! Liefs!




Ervaring van M. met helderziende Lexie   Ervaring van M. met helderziende Lexie   Ervaring van M. geplaatst op 7 februari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Lexie  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Alena
  Ervaring met helderziende Alena
  Lieve Alena, alles komt keer op keer gewoon uit! Je bent echt een aanwinst op de lijn. Voor mij ben je de beste. Ik ben je echt heel erg dankbaar. Xx M




Ervaring van Monica met helderziende Alena   Ervaring van Monica met helderziende Alena   Ervaring van Monica geplaatst op 7 februari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Alena  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Micha
  Ervaring met helderziende Micha
  Wat ben jij lief Micha! Ik moest op het einde snel afhaken haha iemand belde aan de huis deur!! Ik vind je zo lief en niet oordelend, dankjewel voor alles xxxx ik ga je zeker terug bellen liefs A.




Ervaring van Anoniem met helderziende Micha   Ervaring van Anoniem met helderziende Micha   Ervaring van Anoniem geplaatst op 7 februari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Micha  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Alena
  Ervaring met helderziende Alena
  Lieve Alena, alles komt keer op keer gewoon uit! Je bent echt een aanwinst op de lijn. Voor mij ben je de beste. Ik ben je echt heel erg dankbaar. Xx M




Ervaring van Monica met helderziende Alena   Ervaring van Monica met helderziende Alena   Ervaring van Monica geplaatst op 7 februari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Alena  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Lexie
  Ervaring met helderziende Lexie
  Wauw super mooi consult gehad. Echt een lieve vrouw en ze heeft mij echt positieve Vibes gegeven.




Ervaring van Raiza met helderziende Lexie   Ervaring van Raiza met helderziende Lexie   Ervaring van Raiza geplaatst op 7 februari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Lexie  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Monique
  Ervaring met helderziende Monique
  Dankjewel Monique voor je extra geduld met
Dank u wel voor de wijze adviezen. Fijn je aan de lijn te hebben gehad.
A.




Ervaring van Anoniem  met helderziende Monique   Ervaring van Anoniem  met helderziende Monique   Ervaring van Anoniem geplaatst op 7 februari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Monique  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Gunter
  Ervaring met helderziende Gunter
  Gunter wat ben jij goed zeg.
Alle voorspellingen komen gewoon uit je bent een Topper.
Hoop dat je voorspelling betreft een oude vriend van mijn man en mij uitkomt. Liefs M




Ervaring van M met helderziende Gunter   Ervaring van M met helderziende Gunter   Ervaring van M geplaatst op 7 februari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Gunter  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Lexie
  Ervaring met helderziende Lexie
  Toppertje ben je. Bel je snel weer.




Ervaring van Sinti met helderziende Lexie   Ervaring van Sinti met helderziende Lexie   Ervaring van Sinti geplaatst op 7 februari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Lexie  


Ervaringen van bezoekers met helderziende John
  Ervaring met helderziende John
  John heeft een hoge zuivere fibratie, echt een engel die je verder helpt met z'n waarnemeningen en voorspellingen die echt uitkomen. M




Ervaring van M met helderziende John   Ervaring van M met helderziende John   Ervaring van M geplaatst op 7 februari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met John  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Aylin
  Ervaring met helderziende Aylin
  Aylin, je bent een scherpe, zuivere en lieve medium! Je voorspelling is uitgekomen. Thanks




Ervaring van M met helderziende Aylin   Ervaring van M met helderziende Aylin   Ervaring van M geplaatst op 7 februari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Aylin  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Marieke
  Ervaring met helderziende Marieke
  Hallo lieve marieke,heel mooie reading had kon veel plaatsen en heeft duidelijke antwoorden houd je onnodig aan de lijn en heel goed luisteren dank u marieke ik bel u nog terug .liefs A




Ervaring van Andrea  met helderziende Marieke   Ervaring van Andrea  met helderziende Marieke   Ervaring van Andrea geplaatst op 7 februari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Marieke  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Mate
  Ervaring met helderziende Mate
  Wow wat een mooi en fijn gesprek met jou Mate. Veel dank voor het meekijken en mooi wat u heeft kunnen doorgeven. Hopelijk tot snel!
Veel liefs, jongedame die spoedig naar Curaçao verhuist.




Ervaring van Reshma met helderziende Mate   Ervaring van Reshma met helderziende Mate   Ervaring van Reshma geplaatst op 7 februari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Mate  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Madeleine
  Ervaring met helderziende Madeleine
  Beste M,

Ik wil je even laten weten dat het heel goed gaat na gesprek met je . Dank je voor alles.
Natascha.




Ervaring van Natascha met helderziende Madeleine   Ervaring van Natascha met helderziende Madeleine   Ervaring van Natascha geplaatst op 7 februari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Madeleine  


Ervaringen van bezoekers met helderziende MB Rhais
  Ervaring met helderziende MB Rhais
  Lieve MBR, jij hebt mij altijd goed geholpen. Je hebt het hart op de juiste plaats.




Ervaring van Fay met helderziende MB Rhais   Ervaring van Fay met helderziende MB Rhais   Ervaring van Fay geplaatst op 7 februari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met MB Rhais  


Ervaringen van bezoekers met helderziende MB Rhais
  Ervaring met helderziende MB Rhais
  Prachtig en krachtig paragnost. Zeker een aanrader in moeilijke tijden. Het is alsof ze je voorbereidt om moedig door de hindernissen te gaan. Een heel meelevend paragnost die werkt vanuit de situatie nu naar de situatie in de toekomst. Veel liefde - Maud




Ervaring van Maud met helderziende MB Rhais   Ervaring van Maud met helderziende MB Rhais   Ervaring van Maud geplaatst op 7 februari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met MB Rhais  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Johan
  Ervaring met helderziende Johan
  Je bent echt een topper Johan. Al jouw boodschappen zijn zo duidelijk, echt onvoorstelbaar.

Steengoed ben je.
Dankjewel en tot snel XX.




Ervaring van Veronique met helderziende Johan   Ervaring van Veronique met helderziende Johan   Ervaring van Veronique geplaatst op 7 februari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Johan  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Monique
  Ervaring met helderziende Monique
  Het zijn de kleine dingen die je doorkrijgt, maar het is zo mooi, zo intens. Dank daarvoor Monique. Xx.




Ervaring van Jannie met helderziende Monique   Ervaring van Jannie met helderziende Monique   Ervaring van Jannie geplaatst op 7 februari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Monique  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Fenya
  Ervaring met helderziende Fenya
  Fenya,
Bedankt voor de inzichten gisteren.
Je sloeg de nagel op de kop, de eerste voorspelling is al uitgekomen en het gesprek is super goed en vertrouwd verlopen, net wat u gezegd had.
Fenya draaid er geen doekjes rond, als je een eerlijk medium wil, moet je haar zeker bellen.
Ik bel u zeker terug.
Inge.





Ervaring van Inge met helderziende Fenya   Ervaring van Inge met helderziende Fenya   Ervaring van Inge geplaatst op 7 februari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Fenya  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Madeleine
  Ervaring met helderziende Madeleine
  een heel lieve dame en een aanrader .

Liefs Marianne .




Ervaring van Marianne  met helderziende Madeleine   Ervaring van Marianne  met helderziende Madeleine   Ervaring van Marianne geplaatst op 7 februari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Madeleine  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Carola
  Ervaring met helderziende Carola
  Sorry Carola ik viel weg.

Ik hoop zo dat de doorbraak er komt!.

En dat S en ik weer verder samen gaan.

Over zijn moeder had u heel goed gezien.

Ik voel ook dat dit nog niet klaar is.




Ervaring van Amalia met helderziende Carola   Ervaring van Amalia met helderziende Carola   Ervaring van Amalia geplaatst op 6 februari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Carola  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Lobke
  Ervaring met helderziende Lobke
  Wat een super lieve dame is Lobke toch, en wat een topper in haar vak. Alles wat ze aanvoelde klopte. Een echte aanrader en duizend sterren waard. Bel haar en ervaar het, je zal versteld staan van haar kunnen. Lobke duizend maal dank voor je fijne gesprekken. Liefs Carine.




Ervaring van Carine met helderziende Lobke   Ervaring van Carine met helderziende Lobke   Ervaring van Carine geplaatst op 6 februari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Lobke  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Donna
  Ervaring met helderziende Donna
  Lieve Donna, vorig week gesproken na weer enkele maanden geleden en toen waren je voorspellingen reeds uitgekomen. en nu zelfs amper op een week tijd ! Hij is terug Donna en volledig terug . Ik ben je zo dankbaar voor al je voorspellingen waar je bonk steeds op zit !! De beste .




Ervaring van Anna met helderziende Donna   Ervaring van Anna met helderziende Donna   Ervaring van Anna geplaatst op 6 februari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Donna  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Mina
  Ervaring met helderziende Mina
  Mina is meer dan 5 sterren waard! echt een topper!! xx M




Ervaring van Meine met helderziende Mina   Ervaring van Meine met helderziende Mina   Ervaring van Meine geplaatst op 6 februari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Mina  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Madeleine
  Ervaring met helderziende Madeleine
  Lieve Madeleine. Heel erg bedank voor de mooie consult en de duidelijke en fijne uitleg. Ben u heel erg dankbaar. Alles klopte.
xx Saar




Ervaring van Sara met helderziende Madeleine   Ervaring van Sara met helderziende Madeleine   Ervaring van Sara geplaatst op 6 februari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Madeleine  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Tjitske
  Ervaring met helderziende Tjitske
  Tjitske is echt een topper.. ik bel snel weer, hopen dat je voorspelling uitkomt. grtjes E




Ervaring van Enya met helderziende Tjitske   Ervaring van Enya met helderziende Tjitske   Ervaring van Enya geplaatst op 6 februari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Tjitske  



 

Ervaring over onze helderzienden plaatsen

Home

Helderzienden-limburg.nl - ervaring schrijven over helderziende
 
  Kies een helderziende Kies een helderziende:  
  Waardering overhelderziende Waardering:          
  Naam voor Helderzienden-limburg.nl Uw naam:  
  E-mailadres voor Helderzienden-limburg.nl E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met helderziende Uw ervaring:  
  Code helderziende Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  

 
 

       
  Copyright © 2008 -
Helderzienden-limburg.nl.
Microbel | Mobiele versie | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Helderziende worden