Home Ervaringen Limburg Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Helderzienden-limburg.nl


  Helderzienden uit Limburg - paranormale hulplijn
Paswoord vergeten?
     
   
     
     
  Elke dag gratis uw horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door  helderzienden Daghoroscoop  Stier door  helderzienden Daghoroscoop  Tweelingen door  helderzienden Daghoroscoop  Kreeft door  helderzienden Daghoroscoop  Leeuw door  helderzienden Daghoroscoop  Maagd door  helderzienden
Daghoroscoop  Weegschaal door  helderzienden Daghoroscoop  Schorpioen door  helderzienden Daghoroscoop  Boogschutter door  helderzienden Daghoroscoop  Steenbok door  helderzienden Daghoroscoop  Waterman door  helderzienden Daghoroscoop  Vissen door  helderzienden
 
Maak een GRATIS helderziende-account aan
Telefoon Consult
E-mail Consult
Foto Reading
Gratis daghoroscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Uw ervaringen met online helderzienden uit Limburg
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze helderzienden in Limburg?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze helderzienden uit Limburg van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek helderziende?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per helderziende uit Limburg.

U kiest uit het dropdownmenu een helderziende en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek helderziende nalezen.

Alle ervaringen die je op helderzienden-limburg.nl leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze helderzienden uit Limburg had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze helderzienden hier te plaatsen.

     

  Kies een helderziende en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met helderziende Esterella
  Ervaring met helderziende Esterella
  Wat een bijzonder lieve en sympathieke vrouw is Esterella! Bovendien nog nooit met een medium gesproken die zo ontzettend kundig is. Bijna griezelig, je hoeft haar niets meer te zeggen, ze weet alles al, ook over het verleden! Dank voor het fantastische consult!




Ervaring van A met helderziende Esterella   Ervaring van A met helderziende Esterella   Ervaring van A geplaatst op 8 juni 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Esterella  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Oceana
  Ervaring met helderziende Oceana
  Oceana

Wel u geeft me altijd goed advies ! En ik neem dit ook mee hoor en nee ik ga daar niks meer over zeggen het moet nu leuk blijven
Rita




Ervaring van Rita met helderziende Oceana   Ervaring van Rita met helderziende Oceana   Ervaring van Rita geplaatst op 8 juni 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Oceana  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Nina
  Ervaring met helderziende Nina
  Lieve Nina,
Je hebt me rustig gemaakt . Betrouwbaar paragnoste die waarheid vertelt en een luisterend oor heeft.





Ervaring van Ruben met helderziende Nina   Ervaring van Ruben met helderziende Nina   Ervaring van Ruben geplaatst op 8 juni 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Nina  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Egon
  Ervaring met helderziende Egon
  Dank voor dat je iedere keer er bent en me eerlijk op de hoogte houdt. We spreken elkaar




Ervaring van Bo met helderziende Egon   Ervaring van Bo met helderziende Egon   Ervaring van Bo geplaatst op 8 juni 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Egon  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Anne
  Ervaring met helderziende Anne
  Lieve Anne, een grote dank je wel voor jouw engelengeduld. Jouw hartverwarmende woorden en jouw inzichten. Je bent een topper en een ontzettende lieve dame.




Ervaring van Monique met helderziende Anne   Ervaring van Monique met helderziende Anne   Ervaring van Monique geplaatst op 8 juni 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Anne  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Nina
  Ervaring met helderziende Nina
  Vol vertrouwen in wat jij kon heldervoelen, ik wacht alles af en je zal van mij horen Nina.




Ervaring van Liv met helderziende Nina   Ervaring van Liv met helderziende Nina   Ervaring van Liv geplaatst op 8 juni 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Nina  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Marya
  Ervaring met helderziende Marya
  Voor raad en duidelijkheid moet je bij helderziende Marya zijn. Marya, je hebt mij zo goed geholpen om alles weer duidelijk te krijgen. Je zit bij mij onder de sneltoets, dikke kus E




Ervaring van Ella met helderziende Marya   Ervaring van Ella met helderziende Marya   Ervaring van Ella geplaatst op 8 juni 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Marya  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Thaiis
  Ervaring met helderziende Thaiis
  Geweldige medium, volledig on point. No nonsens en snelle antwoorden. Dank hier voor.





Ervaring van Jeniffer met helderziende Thaiis   Ervaring van Jeniffer met helderziende Thaiis   Ervaring van Jeniffer geplaatst op 8 juni 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Thaiis  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Carola
  Ervaring met helderziende Carola
  Onze gesprekken zijn steeds mooi en zuiver, keer op keer voel ik mij verbonden en gesteund en komen je voorspellingen weer uit, je maakt je titel helderziende trots. Ga zo door Helderziende Carola




Ervaring van Paul met helderziende Carola   Ervaring van Paul met helderziende Carola   Ervaring van Paul geplaatst op 8 juni 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Carola  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Monique
  Ervaring met helderziende Monique
  Bedankt voor uw heldere en duidelijke kaartlegging, ik laat alles op mij afkomen. Liefs Lot




Ervaring van Lot met helderziende Monique   Ervaring van Lot met helderziende Monique   Ervaring van Lot geplaatst op 8 juni 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Monique  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Karlien
  Ervaring met helderziende Karlien
  Altijd heel nuchter geweest maar Karlien, je hebt echt mijn standpunt veranderd. Snel zal ik weer contact opnemen, veel dank




Ervaring van Anita met helderziende Karlien   Ervaring van Anita met helderziende Karlien   Ervaring van Anita geplaatst op 8 juni 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Karlien  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Yuorah
  Ervaring met helderziende Yuorah
  Yourah, je bent een geweldig paragnost. Kan super invoelen op situaties en omstandigheden. Liefs H




Ervaring van Hanna met helderziende Yuorah   Ervaring van Hanna met helderziende Yuorah   Ervaring van Hanna geplaatst op 8 juni 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Yuorah  


Ervaringen van bezoekers met helderziende MB Rhais
  Ervaring met helderziende MB Rhais
  Jij bent echt mijn engel MB Rhais, ben echt dankbaar voor alles. Een hele dikke knuffel en een mooie zonnige dag gewenst





Ervaring van Remie met helderziende MB Rhais   Ervaring van Remie met helderziende MB Rhais   Ervaring van Remie geplaatst op 8 juni 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met MB Rhais  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Sid
  Ervaring met helderziende Sid
  Sid, je bent super goed medium. Jouw voorspelling is uitgekomen.
Bedankt voor het consult ook, het was heel fijn.


Groetjes xx Dinetha.




Ervaring van Dinetha met helderziende Sid   Ervaring van Dinetha met helderziende Sid   Ervaring van Dinetha geplaatst op 8 juni 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Sid  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Esterella
  Ervaring met helderziende Esterella
  Vandaag gesproken met Esterella, nog nooit zon bijzonder consult gehad! Van overleden dierbaren wist ze me precies te vertellen die z ontzettend waar zijn! Plus deze dame heeft dingen over het verleden gezegd die allemaal raak waren.




Ervaring van Anoniem  met helderziende Esterella   Ervaring van Anoniem  met helderziende Esterella   Ervaring van Anoniem geplaatst op 7 juni 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Esterella  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Yellow
  Ervaring met helderziende Yellow
  Hi Yellow
Ik heb jou al zeker aantal jaren niet online gezien dus laat staan gesproken. Van de week dacht ik aan je en voila ik zie dat je online bent. Dat is voor mij een teken dat ik je moest spreken omdat je waarschijnlijk een boodschap had die ik zou moeten horen enn dat was zeker het geval.
Het klopte echt tot in de details wat je verteld hebt. Dankjewel daarvoor en ik ga zeker jou advies toepassen !
Ik laat je weten of je voorspelling is uitgekomen.
XX




Ervaring van Anoniem  met helderziende Yellow   Ervaring van Anoniem  met helderziende Yellow   Ervaring van Anoniem geplaatst op 7 juni 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Yellow  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Lobke
  Ervaring met helderziende Lobke
  Bedankt Lobke voor alle gesprekken. Je geeft mij zoveel moed. Ik bel je al enkele maanden en telkens heb je gelijk. Je bent zo een lieve begripvolle vrouw om mee te praten.




Ervaring van ana met helderziende Lobke   Ervaring van ana met helderziende Lobke   Ervaring van ana geplaatst op 7 juni 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Lobke  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Romyna
  Ervaring met helderziende Romyna
  Dankjewel voor al jouw lieve mails. Ze geven me heel veel steun en vertrouwen dat het goed moet komen. Je voorspelling kloppen altijd! Veel liefs xx




Ervaring van Anne met helderziende Romyna   Ervaring van Anne met helderziende Romyna   Ervaring van Anne geplaatst op 7 juni 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Romyna  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Alena
  Ervaring met helderziende Alena
  Drie keer gesproken met Alena. Alle drie de keren waren het mooie gesprekken. Je bent treffend en scherp in je inzichten, je ziet wonderlijk veel, allemaal juist en je voorspellingen komen uit. Daarom belde ik je terug! Maar je bent ook vriendelijk en zacht. Het is een plezier om je te spreken. Je kan ook met jou lachen. Je bent gewoon heel erg goed!




Ervaring van Anoniem  met helderziende Alena   Ervaring van Anoniem  met helderziende Alena   Ervaring van Anoniem geplaatst op 7 juni 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Alena  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Liesje
  Ervaring met helderziende Liesje
  Liesje is een topmadame! Heel eerlijk, oprecht en praat helemaal niet naar de mond. Ze zegt de dingen zoals ze het ziet en voelt. Ook als de boodschap negatief is, brengt ze die over zoals het hoort. Daarom is Liesje echt wel te vertrouwen en zeker de moeite waard om naar te bellen. Tips en steun krijg je van haar altijd. Gisteren in stress met Liesje gebeld en weer helemaal tot rust gekomen door haar boodschappen. Een liefdesverhaal is soms heel moeilijk maar met Liesjes bijzondere gave, kan ik vele zaken plaatsen en de juiste beslissingen nemen waardoor de rust weerkeert. Bedankt Liesje voor al je gesprekken en geduld met me, ik bel je zeker nog meerdere keren terug.




Ervaring van Suzie met helderziende Liesje   Ervaring van Suzie met helderziende Liesje   Ervaring van Suzie geplaatst op 7 juni 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Liesje  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Gunter
  Ervaring met helderziende Gunter
  Lieve Gunter, superfijn je gesproken te hebben. Je zorgt er altijd weer voor dat ik rust vind in alle uitdagingen die ik ondervind in mijn leven. Warme groet




Ervaring van Priscillia met helderziende Gunter   Ervaring van Priscillia met helderziende Gunter   Ervaring van Priscillia geplaatst op 7 juni 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Gunter  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Lineke
  Ervaring met helderziende Lineke
  Mooi en zuiver consult gehad van Lineke, het is zeker de moeite waard om Medium Lineke te bellen. Dankjewel voor het luisteren





Ervaring van Anna met helderziende Lineke   Ervaring van Anna met helderziende Lineke   Ervaring van Anna geplaatst op 7 juni 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Lineke  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Bibi
  Ervaring met helderziende Bibi
  De beste van de beste, zo rustig en zo neutraal. Jij behoort zeker tot 1 van de beste mediums voor mij. Thanks Bibi




Ervaring van Rosie met helderziende Bibi   Ervaring van Rosie met helderziende Bibi   Ervaring van Rosie geplaatst op 7 juni 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Bibi  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Petrus
  Ervaring met helderziende Petrus
  Petrus, je heb mij heel goed geholpen. bedankt voor je mooie en wijze consult.




Ervaring van Frits met helderziende Petrus   Ervaring van Frits met helderziende Petrus   Ervaring van Frits geplaatst op 7 juni 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Petrus  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Sid
  Ervaring met helderziende Sid
  Een eervolle kunde wat paragnoste Sid beheerst. Haar visuele zicht en het overbrengen is briljant. Zet hem voort, liefs M




Ervaring van Mark met helderziende Sid   Ervaring van Mark met helderziende Sid   Ervaring van Mark geplaatst op 7 juni 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Sid  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Marie
  Ervaring met helderziende Marie
  Marie bel ik regelmatig want ze is zo zuiver. Haar voorspellingen komen altijd uit. U voorspelde een topdag met Hemelvaart terwijl het leek of de situatie onhoudbaar zou zijn. . Telkens weer komt het uit en ook als het minder leuk nieuws is. U bent gewoon goed.




Ervaring van Anoniem met helderziende Marie   Ervaring van Anoniem met helderziende Marie   Ervaring van Anoniem geplaatst op 7 juni 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Marie  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Caroline
  Ervaring met helderziende Caroline
  Eerlijk consult, warme vrouw met veel kennis. Bedankt voor alles wat je me wist te vertellen. Je bent een steun voor vele mensen.




Ervaring van Tristan met helderziende Caroline   Ervaring van Tristan met helderziende Caroline   Ervaring van Tristan geplaatst op 7 juni 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Caroline  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Esterella
  Ervaring met helderziende Esterella
  Esterella, Was fijn je weer gesproken te hebben en ben je heel dankbaar. Ik bel je zeker weer.




Ervaring van Mara met helderziende Esterella   Ervaring van Mara met helderziende Esterella   Ervaring van Mara geplaatst op 7 juni 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Esterella  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Alena
  Ervaring met helderziende Alena
  Alena vertelde mij 1 maand geleden dat ik met een man zou praten op werk en dat dat zou zorgen voor een nieuwe ontwikkeling op werk, nou 1 maand later precies gegaan zoals hoe ze voorspelde magisch!




Ervaring van Ammm met helderziende Alena   Ervaring van Ammm met helderziende Alena   Ervaring van Ammm geplaatst op 7 juni 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Alena  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Alena
  Ervaring met helderziende Alena
  Alena vertelde mij 1 maand geleden dat ik met een man zou praten op werk en dat dat zou zorgen voor een nieuwe ontwikkeling op werk.nou 1 maand later precies gegaan zoals en hoe ze voorspelde .magisch!




Ervaring van Ammm met helderziende Alena   Ervaring van Ammm met helderziende Alena   Ervaring van Ammm geplaatst op 7 juni 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Alena  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Victor
  Ervaring met helderziende Victor
  Victor ik heb vertrouwen in u en in Lobke Julie zijn zo goed en eerlijk .Alleen ben ik zo onzeker en bang .Ik hou van jullie doe zo verder top mensen xxx




Ervaring van maggy  met helderziende Victor   Ervaring van maggy  met helderziende Victor   Ervaring van maggy geplaatst op 7 juni 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Victor  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Esmeralda
  Ervaring met helderziende Esmeralda
  Het volledige kaartbeeld klopt met wat er speelt zonder zelf veel te zeggen en dit is nu het belangrijkste bij het invoelen.
Heel goed medium




Ervaring van Anoniem met helderziende Esmeralda   Ervaring van Anoniem met helderziende Esmeralda   Ervaring van Anoniem geplaatst op 7 juni 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Esmeralda  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Esmeralda
  Ervaring met helderziende Esmeralda
  Waaw, wat een wijsheid. Ik ben van mijn sokken geblazen door Esmeralda. Ze verdiend een tien op tien. Dank je wel Esmeralda!




Ervaring van Anoniem met helderziende Esmeralda   Ervaring van Anoniem met helderziende Esmeralda   Ervaring van Anoniem geplaatst op 7 juni 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Esmeralda  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Anouk
  Ervaring met helderziende Anouk
  Veel dank en bewondering voor het mooie consult medium Anouk, zeer versteld wat je mij zo kon vertellen en o zo duidelijk ook. Veel liefs en tot horens




Ervaring van Berna met helderziende Anouk   Ervaring van Berna met helderziende Anouk   Ervaring van Berna geplaatst op 6 juni 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Anouk  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Andwello Dennis
  Ervaring met helderziende Andwello Dennis
  In het begin was de verbinding wat slecht. Maar wat een rustige man en naast duidelijke antwoorden, eerlijk beeld geschetst kwam hij ook uit zich zelf met bepaalde visies. Goede indruk nu afwachten. Frapant is dat er grote overeenkomsten zijn op diverse vlakken van collega consultant. Dan zou je toch denken dat ze goede visie hebben. We wachten het rustig af. Ga zeker nog een keer contacten indien nodig.




Ervaring van anoniem met helderziende Andwello Dennis   Ervaring van anoniem met helderziende Andwello Dennis   Ervaring van anoniem geplaatst op 6 juni 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Andwello Dennis  



 

Ervaring over onze helderzienden plaatsen

Home

Helderzienden-limburg.nl - ervaring schrijven over helderziende
 
  Kies een helderziende Kies een helderziende:  
  Waardering overhelderziende Waardering:          
  Naam voor Helderzienden-limburg.nl Uw naam:  
  E-mailadres voor Helderzienden-limburg.nl E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met helderziende Uw ervaring:  
  Code helderziende Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  

 
 

       
  Copyright © 2008 -
Helderzienden-limburg.nl.
Microbel | Mobiele versie | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Helderziende worden